2012. ápr. 1.

Hüp-hüp-hüppp, kanalas trükk

Egy fáradt, kómás reggelen nem igazán van még helyén az agyam, hogy valamilyen, üde tavaszi-színes sminket dobjak össze (amúgy se :P)

De itt van egy jó kis ötlet, amivel az uncsiba forduló, egyszerű tusvonalat lehet feldobni.
Ó igen, akik azt mondják, hogy reggel még a tusvonal megrajzolásához se látnak ki a fejükből....hát, szar már nekik ... mondanám, ha tényleg ilyen gonosz lennék.
De itt egy másik kis-ügyes videó, amiből kiderül, hogy a kanállal nem csak a pudingot tudjuk belapátolni a szánkba, hanem sminkelésnél is jól jöhet egy beszélő-szemes-szájas kanál...veri kjút; hüp-hüp-hüpp, japán kanalas trükk.

A celluxos ragasztás és a bankkártyás megoldások alternatívája.


4 megjegyzés:

samelike írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Arigato kedves paphu! Pont pudingot majszolok, így a kis videó igazán szívet melengető volt; végre hasznát vehetem a csillapíthatatlan édességmániámnak is. Lehet megpróbálom ezt a kanalas mókát, bár én nem szeretem ennyire kihúzni a szemem. Az első videó pedig megint ráébresztett, hogy kevés színes szemceruzám van és a fekete tuson kívül pedig mást nem ismerek. :S

Robin írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Feldobtad a napomat ezekkel a videókkal! -.- A kiskanalat mélyhűtve még a szem alatti táskák eltüntetésére is lehet használni. Bár a mélyhűtő nem fér bele a kis szütyőnkbe... :D Azért a dupla tusvonalat kipróbálom.

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

"the spoon always will be there for you" :D LOL,az egész vidi,meg a nőszemély,kicsit borult,bár kétségkívül igaza van :D

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

van most még egy könnyesre-röhögőm-magam videó (ok, tudi, ez nem az) de azt majd csak jövő héten, me sok lesz a jóból :)

én is arra döbbentem rá, h 1 színes szemcerkám sincs! :-O

Megjegyzés küldése

Rólunk

Népszerű bejegyzések

Keresés