2012. jan. 25.

Van az úgy....

...amikor egyszerűen nincs kedved/energiád semmihez.
Most éppen ebben az állapotban dagonyázom. Nagyon igyekszem magam kirángatni az agóniából és felpörögni a tőlem megszokott fordulatszámra.
Most belekezdhetnék mindenféle sirámba, de minek, mikor mindenkinek megvan a saját problémája.
Whatever...
Nektek mi nyomja a kis sziveteket? Hogyan próbájátok kirugdalni magatokat a rosszekdvűségből? (a bödön fagyit még nem próbáltam :->)


Mostanában sokszor jut eszembe ennek a számnak a két első sora...

(Dyna: 2 évvel ezelőtti szigetes Offspring koncerten láthattál vadul headbangelni xD)

29 megjegyzés:

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Hát Te meg honnan jöttél rá, h én is ott ugribugriztam azon a koncerten?! Csak felvidításképp jegyzem meg, h nem sok emlékem van sajnos arról az estéről, mert eléggé bepityókáztam a gimis kedvenc zenekarom örömére. De az élmény maga a bő 10 éves csúszással is hatalmas volt.

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

facebookon láttalak vmelyik nap, csak elfelejtettem odapötyögni :)
nekem a koncert megvan fejben, meg a másnap jeletkező isssszonyatos nyakfájás is :D

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Egyébként életem első igazi szerelmével/komoly kapcsolatával épp az Offspring volt az első összekötőkapocs, mert kölcsönadta a Smash kaziját. A mi kedvenc közös számunk meg a What happend to you volt (http://www.youtube.com/watch?v=iwbwTVlUd1M), ha ezt meghallgatom, mindig felvidulok azóta is.
Aztán a Csapdát is megszerettem a kedvéért, de tőlük már nem vidám dal a közös számunk.
És mindjárt válaszolok a kérdésedre is, háhá, elárasztom kommentekkel a bejegyzésed! ;)

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

(most már mindent értek, Sherlock;))
Szóval sokszor én is nehezen mászok ki a kakiból, mármint az elmúlt egy év nagyon depisen telt anyó meg az új helyzet meg a közben magamba gyűjtött mindenféle betegség miatt, de már úgy érzem, h épp kiértem a gödörből. Nekem mákom volt, mert még az elején leltem rá a bjuti blogokra (amik addig tuti nem is érdekeltek volna ilyen szinten) és épp gomba mód kezdtek el szaporodni, ezzel egyre több agyalás nélküli percet töltöttem a gép előtt, mert amúgy semmi más nem kötött le.
Szóval drukkolok, h kiszúrj magadnak valami merőben új dolgot, amiről alaposan "továbbképezheted" magad. Én így kezdtem el gyöngyözni is, egy depis időszakban (és igen, megint amiatt az Offspringes pasi miatt, ejj, anyukám kedvence is ő volt, remélem Lukács most nem csuklik:)), az is nagy szerelem lett. Mármint a gyöngyözés. Szóval jó ilyenkor valami újba kezdeni, mert az erőt ad és lelkesít, van miért nekikezdeni a szar, szürke napnak. Az egyik barátnőm most épp a puzzle-ra kapott rá, neked nem tetszene?!
Amúgy meg csoki, sok csoki és édesség és cukorka és gesztenyepüré, fagyi és bármi ami édes, ez némileg szintén továbblendít. Mármint ezután sós roham jő, amire megint édes, aztán már úgy tele vagyok, h fáj a hasam és akkor a depi egy másfajta szintre lép. Mostanában Lushos fürdőgolyóbisozom is ilyenkor, de ez néha nem válik be, mert a tesztalany golyó nem teljesít úgy, ahogy azt reméltem tőle. :)

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

de aranyos vagy :) Köszi a bátorító szavakat.
Pontosan tudom mi a bajom, csak nagyon sok türelem kell hozzá még kijövök belőle.
És már olyan régóta van ez az egész, hogy sokszor úgy érzem, h elfogy a kitartásom.

Ez jó ötlet, h találni vmi újdonságot....de velem az a baj, h a kezdeti lelkesedés után előbújik belőlem a Cartmen féle "szarni bele" mentalitás. Viszonylag mindenre hamar ráunok :(((

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

én azt is kérdezhetném akár,hogy...MIÉRT VAN ENNYI kifejezetten ROSSZINDULATÚ ember a világon??? Miért?? M-i-é-r-t? Miért jobb neki,hogy egy azaz egy darab tantárgy miatt szívok? Miért? Egyszerűen nem értem...kitanulom a lelkem is, és hiába írok 5 helyre jó választ,ha a következő 5-re nem jót írok, akkor kinullázza a kedves(?!) és oda az egész. Tudom hogy ez piti kis probléma, de annyi szar tantárgyon túlrágtam már magam, a lehetetlent is képes voltam megtanulni és mégis egy ilyen ****** miatt csúszok majd egy évet. Hiába tanultam... (most nem tudom,hogy ezt kitöröljem-e,vagy hagyjam,mert nem szeretek a kudarcaimról írni és már legszívesebben bőgni lenne kedvem,annyira fáradt vagyok és csalódott.)

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Aztán persze rájövök,hogy van,aki szeret,van aki meghallgat és egészséges vagyok,ami nagy kincs,de basszus annyira szerettem volna decemberben diplomázni és normálisan elkezdeni az életem. És ez most tolódik és ilyenkor nem látom a sok jót, csak a hiábavalóságot és hogy sose lesz vége....NóriOFF (bocsi)

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

offisöl is megnyitom a DÜHÖNGŐT :)

Nóri, erre tényleg nem lehet mit mondani. Én konkrétan 2(!) évet csúsztam egy ilyen jóakaró tanci miatt...
Nekik csak egy vagy a sok közül és nagyívben leszarják, h esetleg tönkreteszik 1-2 évedet...

Igen, az egészség nagy kincs, meg az is h az embernek vannak szerettei, szerető társa.
Ezeket is csak akkor tudjuk értékelni, ha elveszítjük valamelyiket....azt hiszem én bontok egy sört, mert az kell az ilyen mélységű folizofikussághoz :)

Sok vizsid van még?

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

igazság szerint egyébként én sem szeretek írni a kudarcaimról, de ahogy írtam WHATEVER....ez nem csak egy kirakat blog, h mindig csak a szépet meg a jót mutassam meg.
Mindenkinek vannak szar pillanatai.

Sztem az ember attól is erős jellem, ha fel meri vállalni a gyengeségeit is.

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

@paphu Ma volt az utolsó, de sajnos nincs meg az a felhőtlen öröm a másik miatt. Bár kicsit vigasztal a tudat hogy a mai az már UV volt és legalább 3-as,vagy 4-es lesz, ami az előző teljesítményemet nézve szép :D :(
Viszont az nem vigasztal hogy veled is ugyanígy ki...babráltak :P :( Asszem fotózok valamit a blogra,az megnyugtat :D De tényleg, pozitív visszajelzésre és szabadidő eltöltésre nagyon jó a blogolás...

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Ja és ezt küldöm mindenkinek sok szeretettel: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/396133_279377422116568_100001329377218_673752_1968657724_n.jpg

Meg egy kis lélekérintős zenét: http://www.youtube.com/watch?v=ox-x_hEcgYA&fb_source=message

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Sajnállak Nóri és sztem jó, h kidühöngted magad picit. (Bár igazából elképzelni sem tudom, milyen lehet egy ilyen szar szituba kerülni, én nagyon emberi helyre jártam, meg hát engem talán picit külön is kezeltek 1-1 helyzetben, mert lelkes szervezkedő-intézkedő hangya voltam és másodévtől oktatásszervezőként dolgoztam az egyik tanszéken. De nálunk tényleg max. 2-3 szemét tanár volt, de némi odafigyeléssel az ő tárgyaikat is túl lehetett élni)
És persze a most motiválatlan házigazdasszonyt is sajnálom, de jól sejtem, h ez neked már múltbéli élmény, végeztél már ennek ellenére, nem?! Tudjátok, van az a mondás, "Aki tudja csinálja, aki nem tudja, tanítja." Olykor értelmet nyer sajnos, tényleg.
Most eszembe jutott Nóri, h bár nem jó csúszni, de hidd el az álláskeresés sem leányálom, az ember (jobb esetben csak) hónapokig küldözgeti azt a nyamvadt önéletrajzot meg a mindenféle motivációs levelet (pedig mivel friss álláskereső igazából azt sem tudja, miért jelentkezik ide vagy oda, de indokolni azt kell) és szarnak válaszolni. Aztán a 100. helyről jön egy reakció talán. Meg közben 15 MLM-es szar a ZEptertől és társaitól. Szóval hátha épp ez az egy év kell ahhoz, h valami csuda szuper helyre kerülj és igazán jó munkád legyen... ;)

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

@dyna

Köszönöm Dyna! Hát igen...az a legrosszabb,ha tehetetlen az ember. Mert ha nem teszek meg mindent, akkor oké, ha "elbukok egy próbatételen". De így nem...na mindegy, túl kell hogy tegyem rajta magam.

És sajnos tudom,hogy a nagybetűs élet a munkakereséssel sem fenékig tejfel, de...talán akkor nem érezném magam már "kicsinek".Na, előjönnek a komplexusaim is,lehet hagyni kéne ezt a publikus dolgot :D

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Nah akkor én is iszom a csoki után egy pohár bort, még karira bontottuk fel anyóspajtinak és mivel én magam nem vagyok annyira száraz vörös párti (egészen pontosan régen vöröses voltam -biztosan a hajam miatt, jobb magyarázatot nem találok-, de olyan két éve már tudom a fehér az én borom, valami jóféle Irsai Olivér pl.), még a hűtőben vár rám egy fél üveg minőségi veres, előveszem a díszes poharam és megtöltöm. (Díszes pohár nem szó szerint díszes, az a kedvenc, mert ugyan bő 2 éve élek külön és szinte mindenem van már, eddig nem voltam képes szépséges -nagy- öblös boros poharakat beszerezni, viszont 1 éve voltunk az etyeki Kezes-lábason, és az ottani kóstolópohár a kipécézett kedvenc. Csak lehellet vékony a szája és aggódom, mikor harapom le /történt már ilyen, igaz kb. 10 voltam és épp telefonon csevegtem valakivel, nah meg nem boros volt, de sztem ennél tutira vastagabb üvegből lehetett, szóval néha meg van a para/.)

Nem sokára már nem monologizálok mindenre, mert megyünk kocsit vontatni. A pasi 19 éves Celicájában van indításgátló, ami tegnap feladta a szolgálatot és ott hagyta a Thökölyn, aztán most ér rá a már bevált vonatóemberünk elhúzni minket a szerelőhöz (aki persze az isten háta mögött van). Szóval én most emiatt bosszankodom, meg azon izgulok, h vajh lejár-e a mosás indulásig?! :)

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

na én már megtámadtam az üveg söröcskét, úh kezd mosolyra görbülni a szám :)

Dyna: sajnos még nem végeztem. Lehet, h pár évvel ezelőtt ezt szégyenkezve mondtam volna, de tkp itt is befigyel a "szarni bele" hozzáálásom. Én tudom, h mindent megtettem és azzal, h ha magamat ekézem, csak saját magamnak ártok.

Szóval Nóri, tudom, h nehéz túltenni Magad rajta, de 2 napig bosszankodj, rúgjál be hétvégén, vagy akár ma (:D), de többet ne morfondírozz, mert már változtatni úgysem tudsz az eredményen. Ami történt, megtörtént...

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

@dyna: remélem lejárt a mosás! :))

@paphu: nincs meg a társaságom hozzá, a kedves meg itt mellettem hülyének nézne ha elpartizgatnék magamban :D na de majd hamarosan, ereszd el a hajam meglesz!! aztán jövőre kiütéssel győzök :P
milyen sört iszol? csak kis kíváncsi vagyok :D :$

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

óóó, bettinka szedd össze magad, a sulit nem szabad hagyni, mármint nagy butaság magad alatt várgni a fát, mert nem éri meg az a pár genya tanár, h miattuk ne végezd el, ne legyen róla papírod. nálunk két jó barát srác esett ki, az egyik most nyög egy másik helyen (mert a mi karunk azóta megszűnt), és még sokkal macerásabb neki.
én sörös csak nyáron, jó időben vagyok, de nálad úgy látom, h állandó sláger termék. télen, a hidegben még a meleg lakásban is meleget kell kortyolgatnom, különben kihűlne a kis testem. :)
nóri te pedig szedd elő a barátnőket és csapjatok egy ferde estét a közeljövőben, az a tuti ilyenkor! ;)

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Dynácska, hibbant vagyok nem hülye :D
A leszarom hozzáállás arra értendő, h nem emésztem már magam olyan sokáig egy-egy kudarcon, mint régebben.
Term a sulit nem hagyom veszendőbe, ha már ilyen sokat pedáloztam. 1 félévem van hátra! ;)

DAB sört ittunk egy kis gázolajként (dízel :D)

Am vicces, mert egyáltalán nem vagyok sörös. Tiszta rumot szoktunk inni nagy babaszásokkor, mert attól nem vagy olyan másnapos.
Nyáron pl utálom a sört mert nagyon beálmosodom tőle :)

samelike írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

Juhj, Nóri és Paphu fel a fejjel... látom jó helyre tévedtem én is. Ugyanez a cipő nálam is viszont 1,5éves csúszással vagyok lemaradva. Én amikor megtudtam, hogy nem is a saját butaságomból de ráhúzok még az egyetemre nagyon kitörtem magamból, kb a plafonon voltam. Jelenleg is felcsúszik a vérnyomásom ha az egyetemre gondolok, de csak tényleg az éltet fejezzem már be végre. Bár néha inkább világot látnék vidámparkba mennék vagy bárhova ahol kellemesebb a légkör mint ott.
Ha dilis vagyok ez a zene mindig felvidít:
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
Na és akkor ilyenkor tartok egy rögtönzött szülinapot, csinálok sütit meglepem magam valami kis aprósággal, elmegyek bulizni, iszogatni; de legfőképpen kizárom a sok sz@rt. :D

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

jahj, hát én nem a suli miatt vagyok elszonytyolodva :)
Mindenesetre aranyos vagy, köszi a biztatást.
Össze kéne jönni és leinni magunkat :D Csinálnék vaníliás grogot :DDDD

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

neee, alma együttes, ááááá!
naná, h itthon hagytuk a frissen vásárolt vontatókötelet, így odatömegközlekedtünk, aztán haza a haverszakival, majd megint vissza a thököly-ilka sarokra, aztán meg husssss a szerelőhöz a tatai útra.
oksi, nem gondoltalak ám butának, csak nem tudtam, h mennyire nagyon mélyről jön ez a leszarom hozzáállás, ma már az én cimbijeim is másként csinálnák.
dab sört még sosem ittam, bár én általában a tuborg, dreher, ászok vonalon mozgok.
a vaníliás grogot meg még az idei nagy fagyban érdemes lenne kipróbálni, mert jó kis melengető ital lehet. bár én most a zubrowka-almalére kattantam rá, múlt szombaton is ezt szüpürtyöltük az egyik barátosnőmmel (akit az orosz főnöke a karácsonyi szezonban teljesen rászoktatott:)), nagyon fini. Iszod-iszod aztán hupsz, becsicss, és nem is voltam tőle másnapos, szóval megtartom új kedvencnek. Előtte captain morgan párti voltam, ha már gyömbér. De kizárólag gyömbérrel. Csak a pálesz csúszik önmagában, a többit már kinőttem. ;)
Jó éjszakát kedves kicsit és nagyon szontyi lányok, remélem holnap egy szebb és pozitívabb nap virrad minannyiótoknál! ;)

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

@samelike: köszi :)) cserébe küldök neked egy rakat kiscicát :D https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/398635_316264465083927_178573235519718_858567_492906692_n.jpg

@paphu: dab sör? hú,van még mit tanulnom,bár sose voltam nagy sörös :D most itt képzeljétek esik a hú,úgyhogy én egy vaníliás grog partiban simán benne lennék :D aztán hátha jobban is aludnék ;) mert most egész este hánykolódtam,kb mint a mosott kaki,olyan vagyok. Nektek ilyenkor mi válik be? (a pián kívül :D)

@dyna: uh szegénykénykém,akkor nektek is jól összejött az este...de legalább a mosás időben lejárt? :D

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

rakat kiscicát én is meglestem, cicás vagyok én is. valahogy éreztem, h rájuk gondolsz. :)
kádas fürdő, akár némi tengerisóval plussz illóolajjal, a levendula lenne a nagyon fasza, de az nincs otthon, mindig elfelejtek venni, így mandarint szoktam belecsepegtetni meg eukaliptuszt és iszom egy jó kis citromfű teát, az nyugtató hatású.
bár nekem van otthon kétféle gyógynövényes altatótabim is, meg igazi altatót is kaptam, de azt csak egyszer vettem be. a gyógynövényesek viszont nem nagyon hatnak, simán beveszek kettőt és ugyanúgy kakukkolok, ha tele a fejem mindenféle kakisággal. :/
de mára remélhetőleg jó fáradt leszel nóri és akkor szunyózol egy nagyot! ;)

Thündérke írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

hát őő ééén ilyenkor szarok bele a világba:D így szartam bele a vizsgaidőszak végébe is... ha már b*sznak átengedni, meee ' kell a pénz, akkor aztán feldughatják az indexemet nyugodtan... Fuck Yeahhh :D jaaa meg egy kis szesz time sem árt meg pizza :D a legjobb xD

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

sziasztok,
na vmivel jobb mint tegnap. Köszi nektek! <333333
Már a fürdőt is kitakarítottam és talán a pótos ifát is sikerül megmozdítani és tornázgatni picit :D
Köszi nektek! <333333 :)

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

@paphu pótos ifa...behalok a szövegeden! :D

/én is ma takarítottam,konyha,fürdőszoba,wc - tehát az összes olyan helyiség amit sokáig kell takarítani,szegény körömlakk látta ennek kárát. de azóta rend,tisztaság és jó illat költözött be hozzánk *-*/

paphu írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

@Nóra

óhóhóóó, a takarítás utáni tisztaság-illatot én is úgy szeretem *-*

Nóra írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

@paphu https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/396133_279377422116568_100001329377218_673752_1968657724_n.jpg

dyna írta... Best Blogger Tips[ válasz a hozzászólásra ]Best Blogger Templates

óóó, de egy rugóra jár az agyunk, mármint inkább a kezünk!
mondhatni, h én is takarítottam picit most az imént, mikor elkészült a vacsi, mert beleolvastam a pasi egy megnyitott levelébe és láttam, h lehet, h hnap felugrik hozzánk a bátyja, cikinek éreztem már a fürdőben a követ, tiszta porcica volt, úgyhogy én is sikáltam egy picit. meg elmosogattam. bár szinte minden nap ezt teszem, mégis mindig van a mosogatóban valami, nem is értem.
a lakásnyalás nem az erősségem, biztos azért, mert apukámmal egész életemben ez okozott kettőnk között állandóan felesleges feszkót (takarításmániás, de tényleg és sajnos anyum sem olyan volt meg én sem), így tudat alatt lázadok. de néha már szégyellem, h kicsit túlzásba viszem a lazaságot, mentségemre szolgáljon mondjuk, h még midnig lakásfelújítunk (1 éve, szakaszosan) és még rengeteg minden van itt-ott átmeneti helyen, dobozban:))

öröm, h jobban telt a ma, remélem a holnap még pozitívabb lesz és kibillensz a magad is kakijából, Betti! ;)

Megjegyzés küldése

Rólunk

Népszerű bejegyzések

Keresés